logotype

Beste bezoeker,

Welkom op de website van "Scherp-Zicht".

Deze fotoclub zag het levenslicht eind december 1988. We zijn een socio-culturele vereniging en lid van de cultuurraad en het stadsforum. Zo is er reeds vele jaren een samenwerking met de milieuraad en fotograferen wij de bebloeming van de stad Scherpenheuvel-Zichem. Het boek “De tijd verbeeld” was het gevolg van deze projectsamenwerking. Foto’s genomen over één werkjaar, binnen Scherpenheuvel-Zichem, werden gebundeld en liggen nu te kijk en te koop in de boekhandel.

Meerdere samenwerkingen met instanties en plaatselijke tentoonstellingen hebben onze club een positieve uitstraling gegeven. We trachten jaarlijks onze nationale tentoonstelling als een mooi visitekaartje aan het publiek te tonen. Ook met onze website hopen we u te kunnen tonen waarvoor onze club staat.

Maar ook intern trachten we continu te evolueren. Zo werd op vraag van de leden in 2011 gestart met een lessenreeks rond verscheidene fotografische thema's. Hierbij worden tutorials gekoppeld aan workshops. Begin 2012 besloot het bestuur per kwartaal een wedstrijdopdracht rond een bepaald onderwerp te organiseren. En natuurlijk mogen we hier ons clubblad 't Kodakske niet vergeten te vermelden.

Fijn dat we je als bezoeker mogen ontvangen op de website van "Scherp-Zicht"!

Het bestuur.

Bestuur en leden

Links

Login Form