logotype

Zoals steeds mochten de bezoekers van onze tentoonstelling een keuze maken uit het opgelegde en door het publiek gekozen onderwerp, dit jaar was het thema 'straatfotografie'. 17 deelnemers deden hun uiterste best om het thema zo goed mogelijk in beeld te brengen. Niet minder dan 350 stembriefjes werden geteld en daaruit ontstond volgende rangschikking.

Op de eerste plaats staat 'rustpauze' van Felix Anthoon op 2 de winnaar van vorig jaar Willy Kenens met 'schadows on the road'  en op de derde plaats vinden we 'rookpauze' van François Dewit. Van harte proficiat aan de winnaars!!!

  • 1-rustpauze_Anthoon-Felix-Thema1-rustpauze_Anthoon-Felix-Thema
  • 2-shadows-on-the-road--willy-kenens-Thema2-shadows-on-the-road--willy-kenens-Thema
  • 3-Rookpauze-Francois-Dewit-Thema3-Rookpauze-Francois-Dewit-Thema

Aan alle fotoliefhebbers die langskwamen willen nog eens uitdrukkelijk hartelijk dankjewel zeggen voor de komst, zonder jullie bezoek zou onze verbeelding niet zijn wat ze is. Ook iedereen die zich dit keer bereidwillig liet fotograferen in onze studio-opstelling, MERCI! hopelijk hebben jullie de beelden allemaal thuis gekregen en blijven ze een leuke herinnering aan onze vereniging. We zien iedereen volgend jaar weer graag terug komen om in een nieuw decor plaats te nemen vóór onze camera.

Login Form