logotype

Het weekend van 12 en 13 september 2015 was voor onze vereniging het hoogtepunt van het werkjaar. Naar goede gewoonte organiseerden we onze jaarlijkse fototentoonstelling in GC den egger, ondertussen reeds enkele jaren onze vaste stek.

2015 was een topeditie, meer dan 500 bezoekers kwamen kijken naar de werken van onze leden. Onze dank gaat dan ook naar al deze mensen die een bezoekje brachten, onze club kwamen steunen en hun stem uitbrachten. Met net iets meer dan 100 foto's hadden de bezoekers een ruime keuze, diverse onderwerpen kwamen aan bod, gaande van natuur over architectuur naar portret en abstractie. Net als de voorbije jaren werkten onze leden ook dit jaar rond een jaarthema, 2015 stond in het teken van "mensen in actie", niet minder dan 19 leden lieten hun visie over dit onderwerp zien.

Op de stembriefjes die werden uitgedeeld tijdens de tentoonstelling konden mensen hun keuze bekendmaken voor het nieuwe jaarthema, de grote meerderheid heeft beslist dat onze fotografen vanaf nu zullen werken rond het thema "evenwicht". Tijdens het fotosalon van 2016 zullen deze beelden bekeken en beoordeeld kunnen worden.

Ondertussen zijn alle stembriefjes geteld en zijn de resultaten bekend. De verdiende winnaars editie 2015 zijn in volgorde, Bart Ceuppens met " Parijs onder vuur " en Theo Vanden Wyngaert met op 2 " uit de weg! " en op 3 " skydiver ". De winnaar van de themafotografie is eveneens Bart Ceuppens met " Tessa in actie ".

  • 1 Bart Ceuppens - Parijs onder vuur1 Bart Ceuppens - Parijs onder vuur
  • 2 Theo Vanden Wyngaert - uit de weg2 Theo Vanden Wyngaert - uit de weg
  • 3 Theo Vanden Wyngaert - skydiver3 Theo Vanden Wyngaert - skydiver
  • Thema Bart Ceuppens - Tessa in actieThema Bart Ceuppens - Tessa in actie

 

Login Form